Distortion får underskud

 
07-06-2011
Musik nyheder

Distortion kommer sandsynligvis ud af årets gadefest i København med et underskud. Det siger distortions talsmand, Christian Langballe, til DR København.

Problemet er ganske enkelt, at de arrangerer både gadefester i dagtimerne og klubfester om natten. Og mens distortion tjener indtægter på klubfesterne, så tjener de intet på gadefesterne.

Det er en skævvridning, der er endt i et underskud, forklarer Christian Langballe:

- Vi har eksempelvis haft 100.000 mennesker på gaden på Vesterbro og 4.000 mennesker til vores klubaften fredag aften. Det er klart, at når man har udgifter til 100.000 mennesker, men kun får indtægter fra 4.000 mennesker, så hænger det ikke sammen, siger Christian Langballe til DR København

Underskuddet vil få konsekvenser for fremtidens Distortion-fester, konkluderer han

- Det er ikke vores formål at tjene penge, men det er heller ikke vores formål at skulle betale en million kroner ud af egen lomme, så der kommer til at ske noget de kommende år, siger Christian Langballe til DR København og fortsætter:

- Der kommer til at være en Distortion fest næste år og året efter, men det kommer til at være markant anderledes end i år. Vi skal finde ud af, hvad Distortion er, og hvad vi skal være.

 
 
Find information om: musik Alt om musik musik tips Musik guide musik forum musik portal
(Hovedkategori: Musik nyheder)